Да помним не е престъпление!


Из книгата „Залезът на България – мираж за враговете ни“ – глава 3

Искаха да забравим! Накараха ни да не поглеждаме назад! Отнеха ни взора към миналото! И искаха да ни накарат да вярваме че сме никои! И нямаме нищо. Обаче, забравиха само едно… Историята не е в льжливите книги! Тя е в кръвта ни!

През 864 година е първияв удар въхру българознанието. И Тангризма. В една и съща година, едни загиват, други биват изгонени, а свещенните ни книги биват изпратени като подарък за Папа Николай… Свещенни книги ли казах? Ама какво е това? Нали българите са били варвари. Или вандали. Или вулгари. И въобще всичко друго, но не и цивилизовани люде като онзи високо-цивилизован християнски свят които е нямал бани, по времето когато в целия вътрешен град на Плиска е имало дори Парно отопление. И да – ИМАЛИ сме свещенни книги. Но тях вече ги няма. Както ги няма и оригиналния жезъл и корона откраднати седемдесет години след събитията които описвам от византииския император, който залавя в Плен Борис втори. Онази малка невзрачна фигура която едновременно допуска България да бъде опустошена от Гърци и руснаци. Каква изненада… Та говорехме за книгите. Или липсата на книги. Наши книги. На наш език. Кой е виновен? Кой накара Василий Българоубиец да извозва с каруци българските книги в Библиотеката на Трапезунд? И кой ни забранява да пишем за това днес? Защо Патриарх Евтимий изгаря тонове книги заради “правописна реформа” само 30 години преди турците да довършат работата? Сигурно е без причина. Както без причина Българската Църква в Кукуш е с намацани с блажна боя икони на нашите надписи. И както без причина в Македония Сърбите са изтривали очите на българските светци. Не че е голяма болка. Те нашите светци в повечето Случай са си баш анти-българи… Борис не е по различен от Испанският Теодорих който разори Испания и благодарение на меча покръства населението в най миролюбивата религия. Ама ей на… те чужденците по някаква случайност не знаят че бие обичаме да възхваляваме тираните си.

Миролюбие е равносилно на овчедушие! Животът е борба! Който се отказва да се бори загива! Който абдикира от борбата  – загива!

Само в тази смешна религия, отшелници и анти-социални елементи като Йеремия, и Свети Йоан Кръстител, са светци… Странно а? Накараха ни да вярваме на лъжите, а не да слушаме кръвта си! Изоставихме боговете си, сами принизихме митологията си, отррекохме се от себе си! Но Тангра не се отрече от нас! Остава само ние да го намерим в сърцето си!

И към мен се отправиха упреци. Че съм бил алчен. Груб. Мразещ. И неуравновесен. Така предполагам наричат човек, който е различен! Бъдете различни братя българи! Това че обществото не приема нещо за нормално означава само че то не е узряло за него! Затова и всички най прогресивни течения са били налагани чрез революции и борби! Та кой би чакал на някаква си демокрация! Демокрация, която приравнява нашия глас, с този на гнусния мангал с девствен мустак! Не благодаря! Задръжте си демокрацията. И Християнството. Пък и Комунизма и Атеизма! Разлика няма! Нито едно от тези течения няма общо с Саракта! И няма да има! А Саракта е свещен! Както и България!

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на История, Публицистика и тагнато, , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s