Бог и България – реч Луков Марш 2011


Бог и България – единство в двойна плът!
Бог и България на клетва ни зоват!
И тая клетва ний тука да дадем:
За Нея да живеем, за Нея да умрем!

Още видео:

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на Визуална Пропаганда и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

6 Responses to Бог и България – реч Луков Марш 2011

 1. Bulgarian каза:

  Много интересно, ще го изчета с интерес при малко повече свободно време.

 2. Българин каза:

  Внимателно прочетох четиристишието, но никъде не видях изписано „Тангра“. Може ли от някакъв достоверен източник да се разбере дали наистина ген. Луков е имал предвид Тангра или просто вие така си го тълкувате? Защото така поне се подразбира, че след като сте го цитирали, значи считате, че ген. Луков е имал именно предвид Тангра, тоест, изповядвал е тангрианство. Ако случаят действително е такъв, тогава това би трябвало да е отбелязано поне в няколко документални източника. Много ви моля да посочите поне 2-3 такива, като име на публикацията, год. на издаване, издателство, автор, и не на последно място на някаква дискусия, каквато неминуемо би последвала такъв материал.

  В очакване,

  Българин

  • tangrabg каза:

   Да оставим настрана факта, че не знаете че това четиристишие е написано от Пенчо Славейков. Ама пък поне да бяхте изгледали видеото, Никола Григоров го казва. То бива, бива ама…

   Срам!

 3. Janko W. каза:

  Наистина кратко видео, но се просълзих като го гледах. Жалко само, че този човек ще си отиде до някоя година и ще останат само глупаците, които ръкопляскаха, но всъщност нищо не разбраха от речта му. Така е, защото иначе нямаше да си тръгнат без да отидат до къщата на героя.
  Ами я кажете и защо момчетата от БНС тази година бяха толкова малко. Очаквах повече, след като Расате го няма, а то какво стана… Май нещата вместо да се подобряват отиват на по-зле. Къде е гвардията? Тази година нямаше повече от 15 души, а очакванията ми бяха за поне 100. Гледам, че и оркестър нямаше, знамената бяха също 10-15 ?! На този хал ми звучи несериозно да се говори за „добра организация и дисциплина“…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s