Християнството и тракоманията вървят ръка за ръка – из блог.бг


От блога „пътешествие към истината“, се натъкваме на статия на име „Българите са траки, а траките са христови“. Първото твърдение е доказано невярно, а за второто, едва ли може да ни пука особено, но от екипа на сайта, решихме да ви предоставим материал за да се посмеете от сърце, така както се смяхме ние за Дионис = Дион Исус и още много. Автора си вярва, което говори за интелекта на тракоман – християните… Цитирам:

Оказва се, че нашата история, подобно на Еврейската, е съвкупност от духовни и земни реалности, които ние, Българите, сме забравили да възприемаме в симбиоза. Траките вярвали, че кръвта тече във вените им поради Божието действие, а не поради  някаква непонятна способност на материята, да бъде жива. Аз също вярвам, че видимите произтичат от невидимите.

А невидимото в началото е Словото, според описаното от апостол Йоан и в Евангелието и в Откровение на Йоан. И преди някой да се подведе, че това е някаква самоцелна проповед, каквато не ми приляга, ще споделя, че ви пиша за Словото, понеже именно в Него се корени всесилата, която познават и използват древните Траки и способността им да призовават Божествени сили по начин, който днес би ни изглеждал невъзможен.

Откровение на Йоан, разкрива пред погледа едно впечатляващо, странно видение, на четирите живи същества, които стоят пред престола на Бога и старците. Във видението, четирите живи същества, стоящи пред престола на Бога проговарят, след тях думите им повтарят старците, после и ангелите и накрая изговореното се произнася и от цялото творение. Тези четири същества, от които всичко се задвижва, са гласните звукове и букви, (ревностно скривани в свещените текстове), а старците са съгласните! Като процесът не спира до там, но ангелите небесни се задвижват и накрая и цялото творение. Божествения език задвижва всичко видимо и невидимо.

Струва ми се наложително на този етап да дам поне един цитат от Тракийските хроники, касаещ този въпрос. За желаещите подробности, стр. 159:

„… се роди и великият Анох (живият), който не вкуси смърт, но живееше винаги с Всемогъщия. Той написа книгите с думите на Божественото Слово, които се пазят в тайна от синовете му и до днес.

От потомството на Анох се роди Нуи (идващият от водите) и в годините на Нуи Всемогъщият Бог изпрати всемирния потоп, да погуби погубителите на света, но опази с Нуи всички праведници, които го послушаха. А Нуи беше господар на моретата, защото строеше кораби и се препитаваше от търговията с тях. И като дойде потопът, Нуи и другите верни Господу влязоха в кораба, който за тях стана спасение, а за другите – погребален ковчег, затова го нарекоха и Ковчега на Нуи. В него се скриха от водите всички, които сам Бог пожела да се скрият. Останалите останаха открити и са открити и до днес. А скритите в Ковчега бяха с Ковчега на завета, който Бог беше сключил още от Едем, защото всичките Божии Знаци бяха записани още от Анох в Едем.

А праведният Нуи ги завеща на своите внуци, които излязоха с него от потопа, а ги повери да се пазят от Тиру. А ето имената на синовете и внуците на Нуи… (прескачам, Ятуеф е третият син, родоначалник на индоевропейските народи)… А Ятуеф роди Гом (силният), Матай (войнът) и Тиру (всичко). И понеже Тиру беше посветен във всичко, на него и предаде Нуи скритите божествени знаци в Ковчега, сиреч тия, които бяха от Едем, та да ги пази и научи братята, и братовчедите си на всички тях.

Но Тиру скри от братята и братовчедите си Божествените писмена, защото беше себелюбив и горделив, и така наруши заръката на баща си и Завета на Светия Бог.

Затова Господ Бог го наказа с кратък живот и го лиши от вечното наследство, а Божествените писмена предаде на потомството му, които се наричаха по името му Тираки, на които се обеща да ги благослови преизобилно, ако не следват пътя на бунтовното непослушание и гордостта на баща си, но останат верни на Вечния завет на своя Бог – Слънцето на Правдата Иисус.”

Този цитат споменава, освен името на Бога на Траките Иисус, Ди-он Иисус и  името на самите Траки, произлизащо от името Тиру, което означава всичко, който също разбираме, че е бил и посветения напълно, във всички думи на Божественото Слово,  свещеник. А думите на Божественото Слово, предадени от Едем, написано с образните знаци, не са нищо друго освен откровения за Иисус Христос, тъй като Той самият е Божественото Слово. Тези думи са написани и по стените на пирамидите.

Знаци, четящи се като името на нашия Господ и открити при Траките могат да се разгледат подробно в друга тема, ако имаше как да се изпишат. Или по точно, ако имах аз как да ги напиша.

Родът на Тиру, Тираките, напомня свещеническия род на Евреите, но няколко хиляди години по-рано, когато все още Евреи няма. А изходът на Евреите от Египет, когато започва при тях Богопознанието, приемат Завета и се обръщат от идолите си, става едва около 1300 г. пр. н. ера.

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на История, Християнство и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

4 Responses to Християнството и тракоманията вървят ръка за ръка – из блог.бг

 1. Гей оргии каза:

  Голям камък хвърли, голяма дума не казвай!
  Който се смее последен, се смее най – добре!
  От това, което сте прочели, все пак сте извлекли някаква полза – посмели сте се.

  • tangrabg каза:

   Тракоманията придобива болезнено големи размери единствено във места като интернет, и отделни клики из археолозите и историците, желаещи доволна материална изгода от преекспонирането на развратната цивилизация на Траките с мистично-християнски привкус и прилична доза хомосексуализъм присъща за Орфей, които между впрочем е герой в Гръцката Митология. И на няколко антични трагедии като „Метаморфози“ на Овидий, естествено. Там жените убиват Орфей, защото научил мъжете на хомо-секс.

   Да в един извратен свят на разнообразието и равноправието, хомо-секса наистина може да се смее последен… Нищо че е ялов, ще си взима жертви от нормалните хора.

   За сметка на това в Българският език всички думи за педераст са чуждици! Такова явление не е съществувало при българите.

   Виж, вече че траките имат необяснено голям култ към фалоса, което се доказва от стотиците идоли с форма на фалус, рисунките на курове по свещени за траките места и прочие – е това вече е съвършено друг проблем.

   За политическата окраска на християн-тракоманщината в лицето на някой партии дето пък обичат да подменят българщината с нещо фалшиво, дори няма да започвам да пиша.

 2. Susbstance88 каза:

  Това е изключително интересно, особено след като търсех материали по този въпрос, миналия четвъртък.

 3. Sublime каза:

  Да се каже, че Орфей е древногръцки герой е меко казано нелепо.

  Хомосексуалщината може и да е застъпена широко в гръцките извращения на орфизма, но при траките култа към Единството на мъжа и жената е основна тема – зачатието и т.н. Което рефлектира с голяма сила върху всички фолклорни български традиции – продължители на тракийските такива, което съвсем лесно може да се проследи.

  Колкото до измислени имена като тангра, там вече може много да спорим и да се смеем.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s