Църквата е гнила и слуга на злото


Интервю с Кубрат Томов за вестник Марица: Сбъркана йерархия на ценностите ще затрие цивилизацията ни

– Как оценявате съобщението, че църквата клейми Ванга и Дънов?

– Анатемосват Дънов, Ванга и други… Защо не анатемосат рушителите и предателите на България! Управниците, депутатите, правителствата, мафиите – защо тях не анатемосат! А те унищожават България – продадоха я, народът измира, мизерства!

В такива дискусии задавам въпроса на свещениците защо след 2000 г. християнство светът не стана християнски? В последните години световни интелектуалци направиха анализ на цивилизацията в търсене на причината за кризата. Един от изводите, които правят интелектуалците независимо един от друг, е, че в мисленето и поведението на хората нахлува варварството. На фона на високите технологии се връщаме към варварството! Как така 2000 г. великите приказки на поповете не направиха човечеството благородно? Ами защото те не докосват управниците и мафиотите! Ужасно количество ужасни факти съм натрупал за това в книгите ми „Безумието на съвременния човек“ и „Към силните на днешния ден: Елате най-сетне на себе си и станете хора!“ Ние просто не разбираме света, в който живеем, а само: Разделяй, владей, мисли за коремчето и край!

– Защо точно сега? Пак ли за изместване на вниманието от наболелите проблеми на църквата и обществото ни?

– Това е желанието на някои попове да се проявят. Но хайде да напомним и нещо друго – че похристиянчването на България от княз Борис I в „религията на любовта“ стана с избиването на елита на българския народ – 52 боилски и жречески рода, носители на хилядолетна култура, бяха избити в името уж на религия на любовта. Това как да го разбираме? Разбирате ли колко дълбоко е гнила църквата? Тя, като човешка организация, винаги е била слуга на злото. Т.е. с езика на църковните дейци тя е слуга на сатаната.

– Явно има доста неща, които не знаем?

– Ами да. Да ви припомня, че преди десетина години американски криминолози направиха тотален анализ на Библията с модерни методи и установиха, че на гарантирано достоверно е 18 процента от съдържанието й. Оказва се, че Библията е пълна с велики лъжи и велики истини. А да не говорим по какъв принцип от десетки написани евангелия са избрани само 4! Прочетете книгата „Тайната история на Библията“

Advertisements

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на Тангризъм и тагнато, , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s