Завръщането на Азите


Чужди емисари купуват земите ни. Безбради младежи напускат пределите на родината. Куци старци протестират всяка сряда. Майки плащат глоби задето плащат децата си на детски градини. Бащите таксиджии се убиват един друг за клиент. А парата не спира да се върти. От собственик в собственик, хляб след хляб, народа яде, работи пак яде. Ако е богат отива на кино. Пада (ли) му се!?

Простаци спорят за произхода. И тъповато дрънкат – не може да сме от Азия. Сякаш да си повярват сами. Глупаци. Гърците дадоха името на Европа и се гордеят с това. Сочат с пръст Странджа(Стража), и викат – тоя планински масив някога се е наричал Европа, преди вие свинете да довтасате от Азия и да му сложите грозното българско име. Жалката им гордост стига до леглото на съседа им, в която се оправят по мъжки един друг. Уродливата пасмина всячески натяква, -че е дала името на континент станал нарицателно за християнство, хомосексуализъм, кръвосмешение, разврат и духовно падение. Деформираните от ядене европеици ахкат в захлас. И казват – да това е било някога Византия, дайте си земята.

И тъй други умни глави пък бият тъпана(дошъл от Азия) и сочат нестинарите(азиатски обичай), изтъкват кукерите(дума от Санскрит), и вадят от девет дерета вода, за да се „защитят“. Но как? Като македонистите. Като стават за посмешище пред целият свят.

Комунистите извадиха на показ робът Спартак и кръстиха предприятия и футболни клубове на него – нещастникът, който е водел най-голямата човешка сган раждана някога. И не стига на всичко загубил. Но бил герой? И защо? Защото някой италиянски педофил е решил докато чука 12 годишната си братовчедка да напише романтична история за тракииският педерас, който се скарва с любовника си(главен военноначалник), поради което цепи войската на две.

С какво е велик Орфей? С това че влашката щерка Людмила Живкова го извади от гръцката митология понеже живеел в Родопите ли? Или с това че е известен като първият педерас във света научил света на мъжка любов. Поне според Овидий. Ама на него може да се вярва. И той е педерас. И педофил. Обикновенно двете качества вървят в комплект.

Но нека да почитаме траките за да борим гърците. И да се защитаваме. Да оплюем корените си. Да прегърнем хората почитащи каменни фалоси и дялкащи пещери вагини… О да! Какво пък. Пак е по-добре от тези азиатци. Нищо че цял континент е кръстен на нас.

Шок! Какви глупости говоря, та нали континента е Азия а не България. Всъщност гърците кръщават област Азия една от провинциите в Анадола в която живеели медите.  А те били по едно стечение на обстоятелствата Ариици.  И като такива казвали на думата „аз“ – „аз“. Това била така наречената малка Азия.

Но ние не сме меди.  Ние сме българи. Когато по времето на римската свиня Квинт Курции Руф ние прекосяваме Танаис българите и аланите добиват много странно име. АСИ. А В древногерманските предания асите се възпяват като богове

Защо АСИ? Ами защото ние казваме АЗ! И Българите и аланите. И обитаваме земята наречена Азиатска Сарматия.

Тъй де. Във времената до 2-6 век, АЗИЯ е била само провинция в Мала Азия. А сега изведнъж се появява дръга Азия. И тя е… в границите на днешна европа.

Векове по-късно българите дошли на балканите. Сърбите започнали да викат на българите „Азковци“. После и това замряло. А цял континент се наименувал по името на Азиатска Сарматия. Страната на АЗИТЕ – Сармати.

ЗАЩО АЗИ?

Напук на всички онези, които сочат за порок индивидуализма ни! Напук на гадните алтруисти, напук на добряците, които дават пари на просещите цигани. Напук на онези духовни педерасти, които не могат да мразят. На пук на целият свят, който ни убеждава колко сме зли. Напук дори на себе си!

Ние сме АЗИ! И ако днес се срамуваме от Азия и от произхода си трябва да погледнем какво е ставало там и какво е ставало тук. Когато в Франция са се продавали кибрити на който е пишело „моля къпете се поне веднъж месечно“, у нас банята се е извършвала веднъж седмично. Ние българите не сме в Европа. Ние разширихме Азия! Ние арииците, които завоювахме различни парчета жизнено пространство, без значение дали българите на Кубер в окръг Абруцо на Италия, или Казанските българи наречени днес презрително от руснаците „татари“. Без значение дали украинците, или осетинците, Хърватите или словаците, Унгарците или Баварците. Ние сме ариици. И сме в Европа. Но нашият произход сочи ясно – АЗИЯ. Страната на азите, прародина на Арииците. Ние сме дал името на цял континент, а лазим в коленете на блудницата Европа!

Но ще забравим ли че от Азия се роди Виното, роди се земеделието, Астрономията, писмеността, медицината, мистиката и пространственото мислене. Ще забравим ли че всеки един цивилизационен импулс на света е дошъл от Азия. И , о за Бога, не говоря за жълтурковците или черните мангали. Азия е (бил) континтент на белите, континента на Заратустра, Ависена, Ксеркс, Дарий, Кир, Кардама и Саса-Бинду. Континента съдържащ в себе си най-големият културен конкурент на извратената гръко-римска цивилизация. От Азия доиде онзи импулс които оплоди европа, но бързо се поддаде под християнската заблуда. От Азия за пръв път се чу родна реч. И Азия възпяваше красотата ни, а не сръбските песни за „црни бугарина“.

От Азия се родиха българите!

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на История, Публицистика и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

5 Responses to Завръщането на Азите

 1. Анку каза:

  Тъй е!

 2. Александър ЛАМБОВ каза:

  ЕКС ОРИЕНТЕ ЛЮКС…..СВЕТЛИНАТА ИДВА ОТ ИЗТОК – римска сентенция!

 3. Ас/аз е и до днес лично местоимение в 1 л. единствено число на всеки българин. Ас – в стрия език означавало – Дух, Бурджан – вълча душа, това е и име на древните българи, които съхранили древния червен щандарт. В древно време върху него имало изобразена черна вълча глава – булгар!
  Ето кои са били асите(от речниковата извадка на „Джагфар тарихи“:
  Асы – мурдаское название синдийцев-ура(арийцев), почему асами называли и потомков ура-арийцев: булгар, массагетов, алан, буртасов и других.“

  И още определение за Ас: „Ас – одно из староарийских названий Верховного Бога. Имело также форму „Хас“.
  http://atil.blog.bg/history/2012/11/22/izvadka-ot-quot-kratkiia-rechnik-na-srednovekovnite-bulgarsk.1023234

 4. АЗ каза:

  Ас е Ас/о/ висша КАрта…т.е.Българите имат Висш произход!!!

 5. Ardavarz каза:

  Аз/Ас или още „Яс“ твърде вероятно е било оригиналното (само)название на българския етнос. Балкарците в Кавказ и до днес са наричани от съседите им осетини (чието истинско название всъщност е „ирон“) с името „ас“. На осетински (алански) език „ас“ означава „стар“, но също и „голям“ („велик“). Това обяснява двойното название на Кубратовата държава във византийските извори – „Стара“ или „Велика“ България (понеже в гръцки това са две отделни думи, превеждащи оригиналния термин). Така оригиналното име, преведено на гръцки, ще да е било Ас-Българ или може би Асия/Азия – империята, която е обхващала Меотийското езеро, което поради това впоследствие е наречено Азовско море.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s