Масов бой между българи и турци в Пловдив заради опикана джамия


Масов бой между българи и турско-цигански пълчища се размина в петък вечер на косъм край пловдивската Джумая джамия. Напрежението пламнало, когато около 20 ч имамите запели езана от минарето за последната вечерна молитва. Български младежи, които в това време били в градинката зад храма, започнали да удрят по прозорците и да уринират по фасадата.

На място са пристигнали две полицейски коли. Междувременно намиращите се по това време в храма мюсюлмани били тревога из етномахалите. За няколко минути от Столипиново, Шекер и Арман махала пристигнали около 15 коли. Двайсетината бели младежи били отведени в 4-о РПУ, но няма задържани. „За мен това е инцидент с вандали, нямаме проблем с верска нетърпимост в града“, каза председателят на мюсюлманското настоятелство Ашим Асан. Вчера сутринта той и другите служители в храма хвърлили кофи вода да изчистят осквернената джамия. Все още обаче стоеше надрасканият надпис „Курви“ и пречупен кръст. Асан поискал 20 гардове от охранителната фирма, която пази храма.

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на Християнство и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

11 Responses to Масов бой между българи и турци в Пловдив заради опикана джамия

 1. фен каза:

  Ами като не им харесва на чалмите да си вървят в турция какво правят в нашата християнска страна. Дане сме ги канили. 500 години малко ли им беше да ни тормозят тези олигофрени.

  • Изверга каза:

   На теб като не ти изнася мулти-културният модел, граден с векове, измитай се към сърбия или на путка си майчна, защото определено място нямаш тук на тази земя, психопат славянски.
   Не ме интересуват колко века са ви газили и тъпкали предател мръсен Турците. Но предателството на борис покръстителя, не се забравя какво е извършил с бащината си вяра и родов корен, за да угоди на мръсните и мазни славянски свине.
   Или се махате, или ще ви махнем искате не искате.
   Босна ще избледнее пред това което ще настане тук.
   Диамантено ясен ли съм.

 2. shaban каза:

  mnogo neetichno i neponosimo otnoshenie imat mladejite v nashta rodina bulgariya as sishto sam mlad i kipya ot energiya no nikoga ne bih postapil taka s nikoi hram i nebih obidil nikoi chovek samo zashtoto e ot druga naciya vyarno imalo e robstvo no togava koito e bil silen toi e upravlyaval nyamalo organizacii koito da pazyat mira na sveta ne mislya che nyakoi ot segashnite jivi e vin oven za tova ne che bilgarite sa loshi hora v nikakav sluchay no ima hora koito se vaspolzvat ot tyahnata omraza sreshtu turcite …spored men ne biva da se podavat na takiva hora koito go pravyat povyarvayte mi za PARI

  • Кирил каза:

   Съгласен съм .Това не е начина.В мюсюлмански страни има църкви,и никой не пикае върху тях.Трябва да има поносимост,защото погледнато реално мюсюлманите като отделни хора не нанасят такъв ущърб като други малцинства. И точно такива келеши, опетняват името на национализма, и кара хората да се разграничат от него,без да имат възможност да вникнат в идеите му!!! Имаше и 2 партии,които точно заради тия залитания,и демонстрации не можаха да спечелят достатъчно позиции в правителството,което пък беше угодно на ДПС и БСП. Трябва да се разграничим от идиотизмите,аз мисля така.
   Поздрави!!!

 3. tpp_k каза:

  Левски се бореше за държава в която хората да не се делят по религия или по етническа принадлежност! ДПС само това чакат, да направим някоя подобна простотия, за да има с какво да плашат неграмотните „турчаля“ по селата и съответно да им спечелят гласовете.
  Било „масов бой“, като ще се прави нещо, поне го правете както хората…

 4. Тихомир каза:

  Аз не мога да поздравя деятелите от случката с джамията, защото са действали първосигнално, но като правнук на поборник от Заарската работа и чист българин не мога да се примирявам със съществуването на ислямска паплач из земята на дедите ми.Извън обсега на камери и микрофони тази паплач се заканва, че тук пак щяло да бъде турско както преди, и че сме били „гяури“, които пак трябвало било да робуват на нея, че не ние, а тази паплач си била у дома си!Всякакви приказки за „търпимост“ са празна работа, но Брюксел и Вашингтон са ги задундуркали тези псета и акъл не им стига да проумеят, че ислямският боклук ще ни затрупа и нищо няма да остане от нас: ние ли трябва да търпим тях, или те трябва да търпят нас?!Ние ли сме си в къщи, или те?!

  • Изверга каза:

   В коя къща си ти бе, голтак смахнат. Имаш ли нотариален акт от Всевишният че тази тук земя ти принадлежи бе, самозван християнски боклук такъв.
   Не само че ще търпиш, ами ще си свиваш келявата християнска глава, защото пак го казвам, не е забравено християнството ви как е наложено тук, и славяните на кого са били сол ташаци, сол ташак сплескан.
   Казах ти го. Като не ти изнася, пътя, куфара и свят широк.
   Тръгнал да обижда, а не се вижда що за краставо псе е самият той, че се дундуркате на точно на тези хора на работливостта им който сега ги обиждате.
   Че циганите ви чистят кочините оставяни ви от вас след всеки запой или гуляй, тръгнал да ми говори срещу хората.
   Че ако не са те, живи ще измрете от болести, понеже никой от вас няма да си почисти кочината по контейнерите.
   Че те ти отглеждат житото в Добружда. Поне върви из добруджанските села и се запознай с етническият състав на отглеждащите житото с което те хранят бе, мизерник вмирисан. Ще се уплашиш от убийствено тюркско мнозинство, там в тези райони.
   Те ти го жънат, те ти го месят и продават хлябът, а ти само ядеш, сереш, и ти знаят много джуките, паразит славяно-цигански.
   За това ще търпиш. Защото изгонихте 300 хиляди тюрки от BG все работната сила, и къде се озовахте бе? гои презрени, на дъното на икономическата класация.
   Отидоха си в Анадола! Анадола икономически просперира и се замогна, и взе да става все по важен фактор във външната политика на два континента, а ти какво си направил бе? най-много да изтърсиш някоя и друга обида, гарнирана със заплаха, и самохвалство колко сме велики, а тънете в мизерията която вие си я създавате с вроденият ви, славяно-мангалски мързел и философстване. След това други щели били да ви търпели магариите ви.
   Не те, вие ще търпите, и не говори за робства, защото ти ако си видял и една десета от това което претопените в славянската квази-нация, тюрк-булгури, и потискани с векове съзнанието им, ще се самоубиеш на този натиск бе, а хората са издържали на този небивал натиск вече 11 века.
   Моли се те да не се събуждат, и да прогледнат в каква заблуда са държани с векове, благодарение на борис ренегата и предателя, че тогава обещавам ти го хлебарко славянска. Милост за вас няма да има. И никой на този свят няма да ви спаси бездетните ви ялови задници, който не си оправяте сами положението, а все чакате на някой друг да ви го оправи, и накрая все анално сте оправени.
   За това сваляй главата много ниско долу, че жална ви е майката…

   P.S. – И знака IYI е тюркски рунически знак, който в съвременният турски език, точно този старо-тюркски символ е със значението на Хубаво, Леко, Приятно. Така че смешни ставате като крадете чужди символи и се кичите с тях, присвоявайки си ги. За това iyi günler (Приятен ден). Кой в случаят е крадеца, те или такива като вас, крадци на етническа и културна идентичност, нещастници славянски.

   • ritnigo каза:

    Ало, бозкуртларското резаче,Изверга!Нещо в медресето ви учат на история ама не ви доучват.Кво търсиш в тоя сайт бе, боклук бозкуртласки.Тюрки и юрти и руническите знаци от Орхонтския надпис-старата песен на нов глас.Учил-недоучил се изказва неподготвен.

    Глава сваляте вие, нещастните резаци когато застанете до някой българин-иначе в нета сте много смели.
    Айде чиба!

 5. бай кольо каза:

  Харесва ни или не Историята е Христоцентрична. Всичко, което ни идва до главата, и хебаво и лошо, идва само по две причини: или по Божие допущение заради греховете ни или по предвечен Божи Промисъл. Величието на България е минало! Сега живеем в мизерията на безверието и нихилизмът ни. Най-големият ни враг на българите сме си самите българи! Нашите грехове са това, което ни убива по-бързо и от чума… Някой с омраза нарече свети цар Борис „предател“. Колко тъжно… Ако не беше делото на светия цар, България отдавна да е останала само спомен. Българите на Волга приеха исляма и до сега се кланят на бога си в същата такава джамия като тази на която са пикали идиотите в Пловдив. Има ли сега България на Волга?! Не! Няма и да има! Защото ако Бог е решил да ни затрие от лицето на Земята нищо не може да ни помогне… Най-малко някакви смехотворни закани за разправа със „славяните“… Е как ще се разпознаят от „чистите българи“? С ДНК тест?! Та всички ДНК тестове проведени до сега категорично показаха, че славяните са мит и такова животно нема. Че това са потомците на онази част от племената, които Херодот и всички антични автори наричат Траки или Скити, изселили се между 1 в пр Хр. на север от Карпатите и Северното Черноморие и завърнали се 4 – 5 век след Хр. отново по бащините си земи на Балканите. Българите са само една част от това море. Тряба да се осъзнаем и не с гордост да се борим срещу Божийте съдби, а със смирение да приемем факта, че Бог както може да бъде с нас, така и противе нас! Колкото по-бързо го направим толкова по-добре. Смирение и покаяние, за това, че сме се отдалечили от Него! Да Го молим да ни прости греховете и спаси душите ни! Това е истинското Спасение и това трябва да търсим! Злото и омразата са от Дявола. Тангра бдял… Той може и да си бди, ама какво общо има Тангра с праотеческата българска вяра?!Таратанци! Няма нито едно доказателство, че Българите са вярвали в такъв Бог! НИТО ЕДНО!!! Нито исторически документи нито археологически такива. И това като много други „факти“ за бъларите се оказват МИТ. Проф. Бешевлиев, от който идва тази теория, дори „предполага“ а на доказва това.
  Но такива сме си съвремените българи – любители и разпространители на митове за собствената си история и хейтъри – като най-много обичаме да мразим и то да мразим себе си и мизерното си битие…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s