Християните в форумите: Кочо Честименски е боклук, Мадарския Конник – смешен


Цитираме чистата омраза на юдясалите към българщината:

Мисля че ако русофилите тогава бяха взели превес, сега щяхме да сме едно ниво по-нагоре. За сметка на това обаче, сега имаме някаква тотално объркана национална идентичност, тачим всякакви щуротии (у трета глуха), а това което наистина сме, никой не може да го възприеме. Измисляме си че сме били някакви велики, размазвали сме Византия, обаче истината е не само че сме се родили в лоното на Византия, а и сме пръкнали от нея. Както са и Руснаците (те нали са третия Рим) Сърбите, Гърците, Грузинците и разни други. И вместо да гледаме величието от което сме произлезли, ние си дрънчим все една песен за некви ханове манове и прочее, никому (и на нас самите) неизвестни, някакви смешни конници по скалите, и какво ли не.

Вярно е че националните трагедии съединяват народа, ама нужно ли е да си измисляме такива? Гърците наистина са потерпевши, защото им е иззета цяла Мала Азия, изклани са повече от милион като пилета за само няколко години, и какво ли още не. Арменците също. Но ние сме минали по най-лесния път. Нужно ли е да си създаваме трагедия и омраза за да има враг щото без враг народа ще почне да мисли вместо да мрази?

Докато сърбите се отъждествяват със свети Сава, Румънците с Даниил исихаст, Руснаците със Святая Рус, Гърците с Византия и светите отци, ние си имаме убийци и шизофреници от типа на  Кочо Чистеменски.

Имаше един англичанин направил филмче за София, в много положителна светлина, където изтъква истинското историческо величие на тоя град. Почвайки от Римското наследство, Византия, па се до наши дни. Има го на Ютубе, ще се опитам да го намеря и да постна линк. Наистина впечатляваща история има тоя град, но никой от българите това не можа да го разбере. Те си знаят някакви прабългари, някакви щуротии, Ботев, Вазов, и до там. Като дойдох за първи път в София при погледа на църквата св. София се разтреперих при самата помисъл че точно тук някъде през 4-ти век св. Атанасий Велики и Иларий Пиктавийски са разнищавали Арианската ерес на Сердикийския събор, обаче никой ама абсолютно никой от българите това не го вълнува. Те едно си знаят, едно си баят. Българи, ханове, конниак, и Кочо Честименски.

Не мога да разбера тоя велик народ от който тръгва всичко, и който е дал светлината на много народи, да се сведе до нивото на некви несъществуващи българи ханове и смешни рисунки по скалите.

източник: форума на бг-националисти

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на Християнство и тагнато, , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

15 Responses to Християните в форумите: Кочо Честименски е боклук, Мадарския Конник – смешен

 1. ritnigo каза:

  Ханове манове?Бреее…Освен свирките дето прави на враговете ни византийци и сърби, този „националист“измисли и нова титла…Какво ли е „манове“?И да не забравя да му пожелая коня на Мадарския конник да му го начука във вече чукания от сърби, гърци и евреи гъз!

  • Росена Маркова каза:

   Как може подобно нещо? Тоя наистина не е добре!!!!!! Как може да говори така за българската история? Някакъв ,,националист,, който не разбира нищо от историята и да ти кажа простако, националисти са хората които обичат историята на страната си а не някакви като тебе,простаци и ниско културно образование и хванати от гората. Само един глупак може да напише такива глупости за национални герои и будители като Кочо Чистеменски или за Мадарския Конник че бил смешен. Да ти кажа ,че ако Кочо Чистеменски е бил ,,шизофреник,, както го наричаш ти, едва ли Иван Вазов щеше да посвети ода за него.Искам да ти подаря един учебник да се образоваш малко ,защото имаш голяма нужда,и ако си мислиш че само това което споменаваш и подиграваш е историята на България,жестоко се лъжеш.Затова сме на тоя хал,заради това много юноши не знаят нищо за българската история заради тъпаци,простаци и умопобъркани като тебе които възпитават децата си като им говорят такива неща.И моля те за в бъдеще не плямпай глупости по теми по които не си компетентен.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Простак!!!!!!!

 2. tangrabg каза:

  Важни са Иларий Пиктавийски и свети Ананасий Велики! Мани ги тея българи. Покай се набързо и влизай в правата вяра…

  Тъжна работа е да се гледа човешкото падение…

 3. 14НС каза:

  Чак се разтрепервал при мисълта за св. Ананасий и св. Пикнявийски!

  П.С. Тоя форум бгнационалисти е много зле, от много време не влизам там.

 4. tangrabg каза:

  Ползвам го като барометър и крайна версия на форумите православие.бг или БР-ЗО… Все разни маргинални групички на крайно фанатизирани женомразци, без никакъв социален живот.

  Поздрав

 5. MattBGlYl каза:

  За психически-неуравновесени хора като този трябва да се измисли специална дума , не знам ,нещо подобно на „сърбоман“ ,“македонист“ ,обаче да е свързано с Византия ,защото като гледам момчето яко го влече тяхното управление (и техния провал 🙂 )…

 6. Анку каза:

  Според мене,думата за такива пумяри е:чуждопоклонници или малоумници!

 7. aaa каза:

  Еми правилна е статията мисля, к’во?! Българите са си някакво диво племе, това личи и днес, макар да не са останали много. 🙂

 8. Патриотъ каза:

  От това по провокативно и лъжовно заглавие не можахте ли да сложите например- „Християните ядът малки българчета или християните са евреи“ и т.н. глупости. Не знам кой ги е писал тези писаници но това определено не може да бъде дело на християнин,камо ли пък на българин. Между другото въпросният олигофрен не е никакъв християнин но както и да е важното е да оплюете християнството пък ако ще и писалият глупостите да е и евреин нали така? Всъщност никой християнин не би си позволил да обижда хората по никакъв начин. Виж за вас тангриститие не съм много сигурен. Бихте направили всичко за да опетните християнството макар да знаете че то е религия на 6 милиона българи. Оплюете ли християнството-религията на българина,религията на Васил Левски,Боте,Каравелов,Вазов, Раковски, Стамболов и много други български патриоти и националисти значи не можете да се наречете гордо българи просто защото не сте такива. Всъщност ще направите мечешка услуга на враговете на българщината-евреи,мюсюлмани,сърбомани,македонисти и пр. но всъщност вие това искате нали? Да провокирате,да манипулирате и да хвърляте масло в огъня на шовенизма и омразата. Защото истинският националист никога не би си позволил да обижда или накърнява по някакъв начин религията на народа си. Но вие го правите. А въпросният псевдо-„християнин“ не е никакъв християнин а един от вас-провокатор и слуга на същите онези на които и вие служите.

 9. Тихомир каза:

  Трудно е, нискочели, огъзени робе да приемеш тежестта на миналото, защото то те задължава да се изправяш с/у вятъра, да продължиш делото на дедите си, да притежаваш
  същност, да поддържаш тази същност, да развиваш личността си, да служиш на народа си и много други още неща, до които гномския ти ръст не ще достигне и след смъртта ти.Височината на другите те смазва и се чувстваш неизмеримо нищожен и като не можеш, и нямаш сили да се извисиш, по-просто и лесно е да отречеш и делата и същността, и съществуването им.Отричайки тяхното битие, не ще съумееш да го премахнеш и ти го знаеш, затова и си толкова нихилистично надъхан, или самонадъхан – не знам, пък и не е от значение – точно както ти самият не си от значение.И в миналото, и днес( а и не дай си Боже и за в бъдеще да се раждат такива национал-нихилисти) е имало, и има отцеругатели , но те освен да погубват себе си и част от тези около тях, друго след себе си не са оставили.Мнозина боклуци като тебе са нанесли безброй вреди на Българщината дори само с присъствието си на родната ни земя: като не можеш и не искаш да помогнеш с нищо, защо искаш да вредиш, О! ти, неразумни и юроде?!

 10. ivnikolaev каза:

  Кочо Честименски май беше изклал семейството си, за да не ги даде на „турска вяра“. Не е нормално. Все едно дъщеря ти да иска да си пее „Харе Рама, Харе Кришна“ и ти да й резнеш гърлото, щото не ще да пее „Господи, помилуй“. Та както сме гощ почнали да видим Балканджи Йово, режат му ръце, режат му крака, ни кръв тече, а той си повтаря „Не давам“. А, бе, Йово, на твоята Яна правнучката очи не може да отлепи от турските сериали. Пишман си станал инвалид първа група с придружител!

  • MattBGlYl каза:

   ‘Що за ограничено нищожество си ти? ‘Що за сравнения правиш? Кочо Честименски е изклал семейството си, за да не може турските изроди да се гаврят с тях!

 11. rumen bogdanov каза:

  ЗА ВСИЧКИ които се интересуват !
  Да!
  Откъсчето е абсолютна провокация ` това го знаят и бабите от село Гела ! в Родопите !
  За Тангра !-
  Във древните вярвания на българските народности създали многоброен съзидателен генофон в пределите на Азия ; заобикалящият ни Обозрим свят -морета` планини` реки пространства и `Небето `Звездите видими с просто око ` Слънцето `Луната и целият небосвод видим през ясни нощи -т.е. Космоса и СИЛИТЕ които са двигател на процесите в природата ` това което е онази Велика СИЛА е Т А Н Г Р А !!
  По звездите старите български колобри създали НАЙ ТОЧНИЯТ КАЛЕНДАР !!
  Няма по точен древен такъв !!
  Днес НАСА там гледа – в КОСМОСА .
  Как Ви се струва !?? диви ` чергари ` скитащи …!??
  ИЗМИСЛИЦИ !
  Където стъпи Държава създава ` Град с 8 /осем/ метра широки стени – идете вижте Самарканд ` ПЛИСКА ` ПРЕСЛАВ !
  В държавата където и да създадат такава е имало строг ред !
  И дисциплина безпрекословна защото всички почитали и спазвали ЗАКОНЪТ !
  ТАНГРА ПОВЕЛИ !!
  и точка !!!
  И както реши КАНАСЮБИГИ – Владетел от Небето поставен !
  Най Мъдрият Най Умният от РОДЪТ ДУЛО !
  ..малко исторически факти – в пределите отвъд Дунава когато починал Кан Албури 569-602г. бъдещият Кан бил непълнолетен ` власта се придобива по майчина линия от нейният брат Кан ЮРГАН ТЕЛЕС и при навършване на пълнолетие ПРЕДАВА по ПРАВО тронът на КАН КУБРАТ прославил Велика БЪЛГАРИЯ във вековете !!
  В една битка загива синът на Кан Юрган Телес защищавайки с тяло Владетеля !!!
  КАН КУБРАТ осиновява двамата му сина Кубер и Алцек а родни негови синове са БАТ БАЯН ` КОТРАГ И АСПАРУХ .
  След смърта на Великият Кан Кубрат ! и след скакалците Монголи преминали над земите ни Кан БАТ БАЯН съзнателно създава Хазария -втора държава с владетел КАГАН КАБАТ от Рода УРУС 668-683г. и при сключването на писменият договор м/у двете суверени братски държави новият владетел казва-
  ИМАМЕ ЕДИН БОГ-ТАНГРА!
  от ЕДИН Български РОД СМЕ !
  ИМАМЕ ЕДИН ЕЗИК !!!
  ЗА ТОВА ТЕ ЗАЧИТАМ КАТО СВОЙ РОДЕН БРАТ !!!!…………………………….
  БЪЛГАРИЯ е ВСИЧКО на този и онзи СВЯТ !!
  …а ТИ !!
  ДА ТИ !!
  изменнико ` византийска подлого пършив гнусен червей подъл мазен и гаден ПРЕДАТЕЛ !!
  КОЧО ЧИСТЕМЕНСКИ НЕ ПИПАЙ !!!той е светец !!
  ЩОТО ще ми паднеш в ръцете жив ще те дера и от кожата на гъзът ти ще си направя калъфки за педалите на колата та да ти сритвам редовно продажническият славянски задник !!
  ЗАСРАМИ СЕ БЕ МЕРЗАВЕЦ !!
  /и това е провокация по български /

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s