Първата гръцка подлога – Енравота


Advertisements

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на Визуална Пропаганда и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

7 Responses to Първата гръцка подлога – Енравота

 1. boristodorov56 каза:

  А защо е канонизаран от българската църква?

  • tangrabg каза:

   Награда за предателството. Енравота не се засрамява от постъпката си и изрича пъклено проклятие срещу всичко българско:

   „Тази вяра, заради която аз сега умирам, ще се преумножи на българска земя. Напразно се надявате вие да я ограничите с моята смърт. Кръстният знак ще бъде на почит навсякъде, ще се издигат храмове на истинския Бог и чисти свещеници чисто ще служат на чистия Бог. А идолите и техните скверни жертвеници ще бъдат разорени така, като че ли не са съществували. Но и ти самият – обръща се към брат си Маламир – подир няколко години зле ще изхвърлиш своята злочестива душа, без да получиш никаква полза от своята жестокост!“

   Много злокобна личност…
   http://samoistina.com/2/enravota.htm

 2. Анку каза:

  Дали пък туй , тъй наречено проклятие не е християнска някогашна манипулация? Уж бил казал.?

  • tangrabg каза:

   Житието му е писано от гърка Теофилакт Охридски, през 10 век. Съвсем възможно е да е излъгал за някой неща -все пак говорим за изрод грък, но това едва ли прави Енравота по-малко долен.

 3. Анку каза:

  Долен е разбира се.Християнски шизофреник.Жалко,че от няколко стотин години християнската болест заразява и българи. П.П. Разбира се и мюсулманството не е по хубаво.

 4. aaa каза:

  Национализма е плевел, убеждавам се от ден на ден. За националиста няма приятелство, вяра, честност, морал, има само една шибана лайняна дупка БЪЛГАРИЯ! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ Я ПОЛЗВАТЕ!

  • Кирил каза:

   Плевел е разбира се,изтълкувано от медиите,ако се погледне от тази страна,че разни партии се кичат с него,и подвеждат хората,показвайки им че ние сме варвари,които палят джамии и бият беззащитни хора-но това не е национализма.Национализма е идеята, която ще спаси България и не с насилие,а с думи;Не с патрони,а с идеи. Защо хората не се гордеят с България, а я плюят.Защото са забравили кои са,а повечето и не знаят дори.Защото искат да са част от силния съюз на деня.Преди съветския,сега европейския.Защо продаваме по-евтин ток отколкото ползваме,защо парите ни изтичат през чужди банки,защо спряха половината авиационна техника,защо затвориха АЕЦ Козлодуй…..защото сме слаб съюзник,и се опитваме да се подмажем,защото сме забравили кои сме ние. Никой не обича слабите съюзници….и във всеки един съюз ще сме губещата страна,докато не се осъзнаем като самостоятелна единица,каквато бихме могли да бъдем…..което назад в историята е потвърдено многократно.Аз обичам България,и ти благодаря за пожеланието!
   Поздрави!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s