Пистолет без пълнител за електорат без мозък!


550429_404451019640436_607988533_n

Advertisements

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Изображение | Публикувано на Визуална Пропаганда и тагнато, , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

4 Responses to Пистолет без пълнител за електорат без мозък!

 1. Вунд каза:

  Ей боклуци, какъв е тоя педераски еврейски сайт? Защо сте сложили българската руна в еврейско-масонския символ – змия, захапваща опашката си? Големите антихристияни, малоумна сган чифутска

  • tangrabg каза:

   Всъщност логото на сайта е IYI – знака на Бога вкарано в Уроборос. Уробороса е символ познат във много култури, като един от символите на сътворението. В Бхагавата Пурана, Уробороса наречен при древните ариици Адишеша или Шеша, е върховният Бог сътворител. Сигурен съм, че древните ариици писали пураните са истински еврейо-масоно-чифути. Толкова съм сигурен, колкото и ти, и сляпата ти необоснована омраза. Съветвам те повече да четеш, пък особено когато искаш да дадеш мнение за нещо, от което съвсем очевидно си нямаш никаква идея! Не че нещо, просто този сайт има по-интелигентна публика, за да заслужи да чете двете ти изтъркани псувни на кръст, които показват изключителна простота, както и забележително пренебрежение, към това, какво всъщност пише в „тоя педераски-евреиски сайт“. Смешник.

   • Белослава каза:

    Трябва да има предварителен тест за подобни дебили. Например:
    Какъв е този символ:
    а. Уроборос
    б. “еврейско-масонски символ“
    Естествено орязаните откъм знания акустични версии (разбирайте кухи люде) ще отговарят агресивно “ОТГОВОРЪТ Е..БЕ“ и няма изобщо да могат да припарят до същността на сайта..
    Жалко, че биват затапвани толкова лесно, иначе с удоволствие бих се посмяла още.

    п.п. Сайтчето е чудесно! Поздравления!

 2. tangrabg каза:

  Здравейте,

  Сигурен съм, че в дългосрочен план, ще можете да се посмеете още. Количеството агресивно-неграмотни коментари се увеличава правопропорционално към количеството на статии чупещи жалките им вехти скрижали. Но няма как – ще се измине пътя докато и последният им смешен кумир е натрошен и стъпкан, и на него място се роди свободата. За тези, които са готови да извървят пътя – за другите – явно не е било писано.

  Един от генийте на световният ПиАр, с много малко познато име, бе казал чрез речта на един политик чиито речи пишеше, че Е лесно да поставиш човека на правия път. Трудно е да го заставиш да върви по него.

  Особено когато този сайт не предлага готови решения. Не доктрини, а въпроси. Не божи заповеди а природни закони. И много взиране в онова, което само можем да мечтаем да разбираме. Едно е сигурно – екипа на сайта ще продължи по пътя. Кръга „Тангра бди“ можеше да съществува и без този скромен блог. Той не е за нас… Извадките от онова което може да постави правилните въпроси в съзнанията на неспокойните души е тук. Дебилите не могат да го оценят, но и по-добре. Както е казал Ницше:

  „Написаното е за всички и никой!“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s