из бг-националисти – 300 хомосексуалиста прецакаха естественият ход на историята


Понеже виждам, че на много хора не им е ясно къде се е появила човешката цивилизация, прекланят се пред Европа и забравят от къде сме тръгнали ние, ще представя едно събитие и резултатите от него по малко нестандартен начин.Човешката цивилизация се е появила в Близкия изток. Писменноста е открита от шумерите. Първата Държава също е създадена в Месопотамия. Първите развити цивилизации, от които черпи съвременната човешка цивилизация, са месопотамските, древноиранските и египетската. Въпреки че Европа е континентът, който е наречен стар, за европейците, които не са се интересували от истори на изтока, звучи много странно да чуят как през 1735 г. пр. н. е. някой асирийски владетел е водел война със свой съсед. За Европа четирицифрени дати от преди Христа са някак непознати. Към VI в. пр. хр. в предна и средна Азия една културно-езикова общност бележи своя апогей. Това са арийците(иранците). Персийската империя е завладяла целия този стар цивилизован свят и се е превърнала в първата голяма империя в историята на човечеството. Взаимствайки постиженията на по-старите цивилизации и усъвършенствайки своята висока кутура, иранските народи, водени в този момент от Ахеменидите перси, цивилизоват останалия свят и разпространяват свойте културни постижения. Макар и империя, Персия по това време е една много хуманна и либерална Държава, в която всеки народ има право да изповядва свободно своята религия и да се самоуправлява. Дори завладени народи като евреите споменават с добро персийската империя и широката автономия, която им е била позволена. По това време, обаче на запад се появява конкурент на иранските народи- Елада. Там за първи път се появяват анти-човешките политически системи комунизъм(Спарта) и демокрация(Атина). Елинското общество е едно общество, изградено предимно от хомосексуалисти. Докато в персийскта империя, държавата се управлява от най-достойните хора за това, който се подбират по своите качества, а в една провинция(Бактрия) на империята дори се случва нещо уникално за всички древни цивилизации- лиспва робовладелчество. Персите изповядват първата монотеистична религия. Строят огромни, красиви градове и водят човечеството към прогреса. След 2 000 години еволюция от появата на първите цивилизации, човечеството достига своята почти съвършена форма на управление. Арийската цивилизация се доказва като най-напредналата и могъща. На запад от нея, обаче се появяват някои, които си мислят, че всички хора трябва да са равни(незвисимо от способностите си) или че всички хора трябва да вземат участие във властта(независимо от това дали могат д управляват).

Завладявайки иранската Анадола, в границите на Персийската империя влизат и доста крайбрежни елински градове. При едно от въстанията им те оскврняват персийски храмове в Мала Азия, а в това им начинание им помагат европейските им братя от Атина. Вбесен от това персийския император Дарий І решава да отмъсти за това злодеяние. Подценявайки врага той е победен и се оттегля. Конфликтът обаче продължава да се изостря. Тогава на власт идва император Ксеркс. Амбициозния владетел събира армия от всички крайща на света и я повежда срещу гърците, за да отмъсти и да премахне тази заплаха, която извършва подривна дейност в империята. По всичко изглежда, че историята ще продължи естествения си ход и арийските народи ще възтъжествуват над целия свят. Но през Август 480 г. пр. н. е. се случва едно чудо, което променя целия ход на историята. 300 спартанци, водени от своя висок дух, изкусни бойни умения и любов по между си, успяват за 3 дни да задържат милионната имперска армия в тесния проход Термопили. С това тази банда хомосексуалисти успява да вдъхне надежда на елинския свят и с цената на много жертви след много години, гърците успяват да премахнат персийската заплаха за тях. В съвременния свят се приема, че тогава тези 300 педераста спасяват цивилизацията. Най-вече защото спасяват демокрацията.

Като националисти ние сме осъзнали какво е всъщност демокрацията. Можем само за съжаляваме за това чудо, което се случва 480 г. пр. н. е. В историята няма ако, и не би трябвалио да гадаем какво би било сега, в случай че ние бяхме излезли победители от този конфликт. В древна Гърция са създадени много неща, но знаем че изтока не е отстъпвал на Елада. На изток са създадени днешните религии. На изток са създадени градовете, най-точния календар(нашия), астрономията, Държавата, канализацията, дори магистралите. Голямата разлика между двете цивилизации е била демокрацията. Както знаем, че не бива да употребяваме думата ако в историята, така знаем и че историята се пише от победителите. Днес се знае, че злите грозни перси са искали да унищожат демокрацията и цивилизацията. Но наистина ли са щели да унищожат цивилизацията? За да направят това е тябвало самите те да имат значително по изостанала цивилизация. Както е случая с Чингис хан и монголците. Иранците обаче не са отстъпвали много на гърците в цивилизационно отношение. В IV в. пр. н. е., обаче персийската империя на благоденствието е била разрушена от гърците. На нейно място е създадена Македонската империя на насилието. Александър се проявява като първия дивак в историята и унищожава тази цивилизация, усъвършенствана хиляди години. Столицата на света, великия Персеполис е бил сринат и изгорен, а населението му подлижено на заколение. „Демокрацията триумфира над деспотизма“ се казва днес.

Днес думата изток се е превърнала в символ на изостаналост, защото за гърците изтока е бил варварски. В древността всички народи наричат чужденците с обидни квалификации. Днес варварин не означава просто не-грък, означава нискоцивилизован човек. Редно е обаче да се запитаме дали всички „варвари“ са били такива. И ние сме били наричани така от гърците.

Днес педерастите са толерирани, управляват ни боклуци и чужденци, обществото ни деградира. Благодарете за това на онези 300!

Advertisements

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на История. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s