НИЕ БОГОИЗБРАНИТЕ


Тълковен речник, от времето преди републиката...

Тълковен речник, от времето преди републиката…

Пиша това до всички българи споделящи идеите на сайта. Пиша го със ясното съзнание че в този блог хората от екипа никога не пишем! Не това е целта ни. И няма да е… Дойде време да кажем 2 слова за Тангра Бди!

Чудеха ни се, че никога не пишем. Че само препечатваме малко известни информации или просто новини. Питаха ни с какво се различаваме от 200те новинарски сайта в България? С какво се отличаваме, когато не изразяваме мнение? Дължа ви отговор, защото след години усилен труд пред екипа стоят въпросите какво и колко постигнахме, за да разкрием и хвърлим светлина върху древната вяра. Отговорихме ли на клеветите, разбихме ли стереотипите, следвахме ли пътя, и следваха ли ни?

Да, ние не предлагаме готово-смилаема мисъл. Няма да видите едромащабните анализи на събитията. Не, не че не ги правим. Правим ги, но блога е създаден за да създаде и други хора които да ги правят. Ние само сочим събитията, ръкомахаме към древната българска история. Тъпчем пътеки към истината. Но никога няма да видите тук готови изводи! Вие, нашите читатели трябва да ги направите. Пътя е утъпкан, но вие трябва да го извървите. Ако с летящото килимче изтъкано от изхабени в търсене години ние ви пренесем до края, какъв е смисъла от пътя? И колко ще е ценна истината? Затова, нашият блог е свръх четен и свръх малко коментиран. Затова ние създаваме индивидуален мисловен фурор в главите на хората. И не се пъчим с това. Не желаем публичност, не желаем да изкажем тезите си по централните медии, и да ги направим равностойни на гнусните религиозни гурута и историк-фалшификатори обикалящи публичното пространство. Ние сме крайни като кварталите в който израснахме, находчиви като великите ни прадеди, и сенколюбиви като елитарно увивно растение. Ние сме никой! Никой от нас не желае славата, не желае да бъде вожд. Ние сме онези, които не желаят последователи. Ние искаме да развием мисловният процес и у други българи, не просто да ви насадим папагалски клишета, които да повтаряте в несвяст. Ние сме първите, които ще кажат „аз сгреших“, когато това е така, но сме последните които ще се отрекат от истината, когато тя е налице.

Това е Тангра Бди! Без лъжи! Без стереотипи! Без манипулация! Без предъвквани готови истини! Без имена! Без слава! Без материална изгода! Без задръжки! Ако някога сме съгрешили – простете ни! Нашия дълг към родината никога не ще се изплати с този блог, простете! Ние сме просто едни от народа и толкова можем! Стария тълковен речник на прадядо ми твърди че ние сме богоизбран народ. Ние не се наемаме да дадем оценка – само осветляваме едно мнение. Може да грешим, може ние да сме злонамерени а българофобите да са прави. Може… А дотогава този блог ще е тук за да препраща към рядко известни събития, към качествена поезия и музика, към забравени обичай, към митологични сцени, към археологически находки, към кръвни връзки, към всичко на което може да се сложи най-древната тамга – Българин!

Просто един от народа:

Жупан Таркан Охсун

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на Публицистика и тагнато, , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s