Румен Попски: При дядо поп не се ходи с гащи – било мотото на митрополит Гервасий


Педалите светци, или светците са педали?

Педалите светци, или светците са педали?

– Какво ви дава основание да твърдите, че въпросните отци “общуват” с млади момчета? Тимотей например изпрати писмо до вестника, в което отрича категорично изнесените от вас факти.
– Тези хора седят доста често на гарата. Примерно някое заблудено момче е пристигнало да търси работа в София. Те го гледат, че седи, пие кафе, чуди се накъде да поеме…
Казват: “Ние ще ти помогнем, ще те нахраним, ще се изкъпеш, ще се оправиш!” Водят го по заведения, черпят го… Накрая го водят у тях или у друг, който също е гей, и му обясняват, че вариантите са два: Вече са го черпили, значи трябва да си легне с тях, ако не – ще го оставят на улицата! И момчето, ако е много притеснено, особено през зимата – скланя, после започват да си го препредават, докато го минат всичките. И накрая момчето пак си остава на гарата. Леонтий например има регистрации в сайтове за запознанства и там търси. Обещават какво ли не – Стаматис Богориди лъже, че има острови в Гърция, а Тимотей – Радка, понеже майка му работи в Кипър, се изкарва кипърски гражданин, твърди, че има много пари.

Преди две години Леонтий или Бубу, готвачът, искаше момче и врънкаше постоянно един мой познат да му намери, а той щял да си плати. Поне така обещаваше. Запозна се с едно момче, заведе го в “Цар картоф” на гарата и плати сметка 450 лв. на него и компанията му. Ала не получи нищо! Стават и такива работи.

Има един, в момента е коафьор, който е минал през тях. Тогава е бил 14-годишен. Майката и бащата са на работа, момчето се шляе по улиците и… среща архимандрит Тимотей – кака Радка. И тя му казва: “Ни си жива ма, ела с мен!” И го води в гей заведението “Гейзер”, където 

архимандрит Стаматис Богориди прави първата гей сватба. 

Радка посещаваше и един сексшоп “Моника”, вътре имаше стаички, в които пускаха разни филмчета… Там Радка каза на едно около 16-годишно момче: “Ела вътре!” Ако момчето беше тръгнало да отказва, Тимотей беше готов с репликата: “Искаш ли да се обадим на майка ти и баща ти да разберат, че имат дъщеря!” Те си ги разказват тези неща, когато са при владиката Гервасий на гости… Тимотей постоянно го търсят момчета около параклиса на НДК: ”Радка, къде е?! Радка, къде е?!”

Advertisements

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на Християнство и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s