Запада – антипод на цивилизациите на древните ирански народи


В големият сблъсък между Гръко-римската и Индо-иранската цивилизации, ние Арийците загубихме. За да ни наложат културният аналог на това: Доволни ли сте?

На снимката - сребърен римски жетон от І-ІІв.,пропуск за публичен дом,със изображение на съответната услуга на стойност 9 денария.Изключително рядък нумизматичен монетовиден паметник,с много висока цена по аукционите.

На снимката – сребърен римски жетон от І-ІІв.,пропуск за публичен дом,със изображение на съответната услуга на стойност 9 денария. Изключително рядък нумизматичен монетовиден паметник,с много висока цена по аукционите.

46737_155960714556721_714969503_n (1)

 

Advertisements

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на Визуална Пропаганда и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to Запада – антипод на цивилизациите на древните ирански народи

 1. Духовете на разврата и материализма са съюзници, понякога им партнират духовете на горделивостта и високомерието. Точно на запад техните слуги в човешки образ и подобие от доста време господстват. Духовете на материализма съдействат в областта на технологиите и идеологията на консумизма. Чрез технологиите и стоково-паричните въздействия те доминират и дори побеждават по време на война.
  Те наистина са победители и техният Княз е господар на света. Но по втория начин!!! Макар и фактически , но по втория начин.
  Вие често нападате християнството и сигурно има основания за това, на злоумишленият човек може да злоупотреби със всичко. Не само с християнството но и с гимнастиката или аеробиката.
  Има християнски духовни йерархии в невидимият свят и те са най-отгоре! Правоверните християни и досега се кръстят с тенгриански кръстен знак и знаят за корените на религията. Има и доста такива икони нарисувани.Когато се допрат палеца и безименият пръст се получава – символи – тризъбец- древния шамански и царски символ на рода Дуло.
  Има го изобразен и Христос когато благославят по този начин…До не говорим за равнострания кръст, който в тенгрианската религиозна митология е символ именно на сина Божий- Биргюн-Берген, Буран, Бури, който поризвел на заедно с жена си Уран(Туран, Ерги) всички останали хора. А самите хора били сътворени по негов образ и подобие…
  Така че християните които не са вероотстъпници не са победени и вярват(някои знаят) че ще има и второ и трето пришествие.
  Исляма е пръкнат за да бъде хвърлен в борба срещу опасно засилилото се християнство. После станал и той неудобен…
  Тенгрианството живее частично във всички религии почти( но най-много в православието, по-скоро в правоверното православие(старообрядците), поне що се отняся до духовната му страна. А от светската доста е взел юдаизма и исляма…Формално най -близка до тенгрианството като религиозна система е юдаизма. Затова и юдеите има бая файда и келепир от тая работа. А ние както обикновено зяпаме е се чудим и си фантазираме фолклорно и културно-битово.

 2. Нашите предци са воювали винаги с представителите на тези днешни победители…Това пак идва да ни подскаже нещо.

 3. GERIL каза:

  ТАНГРИАНСТВОТО НЕ Е РЕЛИГИЯ, А УЧЕНИЕ ЗА СОМЖУПРАВЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s