Кръвният данък не е спирал


Едва ли има българин, които да не е чувал за кръвния данък. А колко са онези, които са се замисляли върху него? Векове назад, почти преди хилядолетие нашия народ се борил за да няма кръвен данък. И платил тази борба… с кръв! Учат ни, че кръвния данък била практика на турците, да крадат първородните ни деца. Да наистина – туй ще да е било Девширмето, но обезкървяването на нацията не е почнало оттогава. Корените се крият другаде, някъде дълбоко забравени и потулени покрай най-голямото национално предателство в ранната ни история. Не се сещате? Бъркам годините? Не мисля…

Лето 865-то заварило на световната карта една огромна етнически монолитна етническа държава, която твърде много застрашавала християнският свят и гръко-римската културна хегемония над континента. Лето 866 България, вече не била това каквото е. Нещо било много различно. Разцепена на две(покръстена само в земите под Дунав), приела онова което днес се нарича западна култура и чуждата религия, България бе нахлузила хомота, платила първият кръвен данък към християнският Бог със смъртта на 52-мата боили препречили пътя на приелия гръцко име предател Борис-Михаил към закриването на България. И макар данъка да бе платен, ние поехме по онзи път, за да видим сами какво значи кръвнина.
Скоро след приемането на вражеската вяра, най-интелигентните и начетени българи, обучени от Наум Преславски, и Климент Охридски, се затворили в манастири и не оставили поколение. Не оставили поколение и най-талантливите техни ученици и тъй на свой ред поколение след поколение, най-талантливите от всяко поколение оставали бездетни като цена за това че са научили четмото и писмото. Богаташки деца или бедни селянчета, те попаднали веднъж в манастира, излизали само в ковчег и завинаги загубили възможността да предадат своите чисторасови гени като наследство на поколенията. Тази практика продължила и през цялото турско робство, където много боеспособни мъже предпочитали да абдикират от задължението си да бранят България. Особено фатално, това се проявява във времена на национални кризи, като управлението на Петър, и Иван Шишман.

Де да беше само това. Богомилството – онова твърде прехвалено сектантско учение на страхливци и дезертьори отрича дори самият секс. Не е трудно да си представим какво е значело това за демогравската ситуация през времето на Петър и Борил. Е вярно, ще речем не можем да виним този „отстъпник от бащината чест и слава“, както Българите наричат Борис I според Зонара. Че как можем да си помислим онзи, що е казал че „без християнство нямаше да има и секти.“ Ама че глупост.

И тъй църкви и секти отласбвали народа ни и му пускали кръв. Дарявал той от кръвта си в името на Бога, точно както и днес се отбива до БЧК, за да дари спасителна за някого течност. И точно както когато човек дари кръв е замаян и немощен, така и народа ни мъчно се вдигал против своите врагове, ако и някога да е бил толкова мощен и силен. Избиването и ликвидирането на етническата аристокрация, извъшено от Борис I(избил 52 аристократични рода); руският княз Светослав(събрал 300 мизииски боляри, заключил ги в тъмниците на крепостта дръстър и ги изклал) и прогонването на Македонските боляри извършено от Василий II, само довършило съпротивителните сили на народа. Отлично бяха разбрали враговете ни, че без водачи дори и ние не можем да устоим и умишлено ги ликвидираха.

Историята на кръвния данък не спира дотук. С идването на турците, хиляди българи напуснали етническите ни предели, и оставили земята си пуста. Много други станали жертви на девширмето:

Турските учени пишат: „В Румелия законът Девширме е много важен в две отношения: от една страна… да се подготвят войници в центровете за еничери, и, от друга – да се увеличава ислямското население и по този начин Румелия постепенно да бъде турцизирана“
Френските учени пишат: „за малко повече от два века през училището за еничери в Алжир са минали около 500 000 български деца. Градът, в който се е намирало училището, и до днес се нарича Bogari.“

Еничарският корпус бе разпуснат през 1826, но кръвния данък не е спирал. Как така? Факти:

1. И днес българите дават кръвен данък под формата на монаси и монахини, които никога не оставят поколение.
2. Всяка година 3000 българи биват примамени от зелените карти, а други десетки хиляди бягат в Европа
3. Броят хората участващи в безродните и национално нихилистични идеологии остава стабилно висок
4. Наблюдава се явлението „изтичане на мозъци“
5. Реализира се антинаталистичната политика разработена в плана Ран-Ът

Списъка е прекалено дълъг, за да бъда всеобхватен но тенденцията бележи ръст. Народа се стопява, лидерите му се отхвърлят и компрометират, поставят се марионетни несуверенни правителства, а църквата оправдава трагедии като кораба „Илинден“, с идването на Мадона. Не можем да чакаме от никого нищо добро. Чакахме вече… и видяхме. Да се спре кръвният данък е единствено във вашите ръце! Ще деиствате ли?

About tangrabg

Българи! Воини! Наследници на древен род. Един Тангра! Един Кан! И един Народ!
Публикувано на История, Публицистика, Християнство и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Кръвният данък не е спирал

  1. Pingback: Кръвният данък не е спирал | Bulgarian Blog

  2. dimitarvgeorgiev каза:

    хубаво, ама Тангра не ни е бог. От появата на 3тата Българска държава насам.. само лъжи

Вашият коментар